Instalare

Instalare montaj sisteme de alarma si supraveghere

Asiguram instalare si montaj in: Timisoara, Timis, Arad, Caras Severin.
In conformitate cu Legea 333/2003 toate firmele care activeaza in domeniul serviciilor de securitate sunt obligate sa detina Licenta de Functionare eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane. Societatea nostra detine  Licenta de Functionare nr.  1936/T pentru efectuarea urmatarelor activitati in domeniul sisteme de securitate:

- instalare sisteme de securitate: sisteme de alarma wireless sau prin cablu, sisteme supraveghere video, control acces, interfonie, etc.
- intretinere sisteme de securitate: verificari periodice pe baza de contract, interventii in caz de defectiune, mici reparatii si reprogramari sisteme.
- proiectare sisteme de securitate: in conformitate cu aceeasi lege, sunt supuse avizarii proiectele sistemelor de alarmare destinate: unitatilor financiar-bancare, institutiile de interes public, cazinourile, casele de schimb valutar si amanet, spatiile comerciale mari, magazinele de arme si munitii, statiile de comercializare a produselor petroliere, detinatorii de produse ori substante toxice, unitatile speciale si alte obiective cu aglomerari de persoane ori valori însemnate.